یروسی که ماراخسته میکند
.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

ویروسی که ما را خسته می کند

سال هاست که محققان از کشف ویروسی مرتبط با احساس خستگی مداوم در انسان ها یا به اصطلاح سندروم خستگی مزمن خبر داده اند. این ویروس که به «ویروس خستگی» موسوم است به گفته پژوهشگران امریکایی در هشتاد و شش درصد از بیماران مبتلا به سندروم خستگی مزمن مشاهده می شود.
سرویس سلامت شفاف: سال هاست که محققان از کشف ویروسی مرتبط با احساس خستگی مداوم در انسان ها یا به اصطلاح سندروم خستگی مزمن خبر داده اند. این ویروس که به «ویروس خستگی» موسوم است به گفته پژوهشگران امریکایی در هشتاد و شش درصد از بیماران مبتلا به سندروم خستگی مزمن مشاهده می شود. 
 
خستگی ناشی از سندروم خستگی مزمن نه تنها بعد از کار و فعالیت بلکه بصورت همیشگی تمام بدن را احاطه کرده و فعالیت بدنی و توان فرد مبتلا را کاهش می دهد. بطوریکه این احساس خستگی شدید با استراحت و داشتن فعالیت بدنی و ذهنی نیز از بین نمی رود. دلیل اصلی بروز این سندروم هنوز مشخص نیست اما ممکن است این عارضه ناشی از تضعیف سیستم ایمنی افراد یا انتقال ویروس به بدن آنها باشد. به طور کلی می توان گفت این بیماری موجب کاهش فعالیت های شغلی، شخصی، اجتماعی و تحصیلی می شود و در نتیجه فرد را منزوی می سازد.
 
براساس مطالعات انجام شده زنان‌، چهار برابر بیشتر از مردان به سندروم خستگی مزمن مبتلا می شوند. احتمال بروز این بیماری در هر سنی وجود دارد اما در سنین 40 تا 60 سالگی بیشتر دیده می شود. 
 
 
سندروم خستگی مجموعه ای از نشانه ها از درد عضلات و مفاصل گرفته تا سر درد و خستگی ذهنی را شامل می شود. این بیماری علایم دیگری هم دارد، از جمله ناتوانی در تمرکز و کاهش قدرت حافظه، ناتوانی در فعالیت بدنی و یا مغزی، بی حالی، درد مفاصل، حساس شدن گره های لنفاوی گردن و زیربغل. گاهی نیز بیماران مبتلا به این سندروم از دردهای شکمی، درد در ناحیه قفسه سینه، تنفس کوتاه، سرفه شدید، مشکلات بینایی همچون تیرگی، حساسیت به نور، خشکی و دردناک شدن چشم ها، بی نظمی ضربان قلب و احساس درد در ناحیه فک شکایت می کنند؛ البته باید توجه داشت همه این علایم از فردی به فرد دیگر متغیر است. 
 
بسیاری از ما ممکن است این نشانه ها را در زندگی روزانه مشاهده کنیم اما آنچه که در ابتلای به سندورم خستگی مزمن اهمیت دارد این است که بروز علامت ها تنها به چند روز منحصر نمی شود. برخی از پزشكان معتقدندف نشانه ها باید دست كم 6 هفته به طول بیانجامد تا بتوان تشخیص سندرم خستگی مزمن را برای بیماری مطرح کرد.
 
گفتنی است علت ایجاد سندرم خستگی مزمن ناشناخته است در نتیجه درمان قطعی ای نیز تا کنون برای آن یافت نشده؛ این مطلب بدان معنا نیست كه خلاصی از این بیماری ناممکن است بطوریکه حال بسیاری از بیماران بعد از گذشت چندین ماه از ابتلا به این سندروم، روبه بهبودی رفته و از میزان علایم در آنها کاسته می شود.
 
در پایان باید به خاطر داشته باشید فردی به سندروم  خستگی مزمن مبتلاست که دچار خستگی پایدار یا عود كننده بوده و توانایی انجام فعالیت های روزانه اش به نصف کاهش یافته باشد. همچنین این احساس خستگی دست كم باید6 هفته ادامه داشته باشد .نکته قابل توجه این است که نباید علائم این سندروم را با سایر بیماری ها اشتباه گرفت چرا که بسیاری از بیماری ها همچون عفونت ها، بد خیمی ها، بیماری های خود ایمنی، روانی، عصبی - عضلانی، بیماری های هورمونی، اعتیاد یا سوء مصرف مواد مخدر و حتی عوارض جانبی استفاده از برخی داروها، می توانند علایم مشابهی در فرد ایجاد كنند .




:: موضوعات مرتبط: اخبار , سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 581
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : جمعه 13 تير 1393
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی